Exakt som du vill ha det!

Duette® & Plisségardin

En elegant gardin med enkel plisséväv eller smart klimatval med dubbel väv. Plisségardinen finns i en mängd tilltalande tyger, från mer genomlysande till helt mörkläggande. Duette® gardinen har isolerande egenskaper som kan spara energi både sommar och vinter. Som tillval finns flamskyddande eller reflekterande väv. Hårdvaran är ett mycket flexibelt system som kan anpassas till en rad olika fönstertyper. Manövrering med handtag, linor eller motor.

 

Är du nyfiken på vår Duette® gardin, så kan du läsa mer här http://www.duette.se


Manövrering

Gardinen manövreras med linor vid frihängande montering, och med handtag vid linspänd montering. Som tillval finns manövrering med motor eller monocommand.

Montering

Det är enkelt att montera gardinen. Upphängningsbeslag finns för de flesta slags fönster. Beslagen är utformade för att ge ett minimalt ljusinsläpp mellan karm och list. Kan även monteras mellan glasen i fönstret med speciella mellanglasbeslag.

Väv

Enfärgade, mönstrade eller strukturerade tyger med tillval för ljusdämpning, mörläggning och flamskydd.

Tyger

I vår kollektion av plisséväv har vi 100 olika färger och mönster – såväl mer genomlysande som helt mörkläggande. Väven finns även med flamskyddande och reflekterande (minskar värmestrålning) egenskaper.

Duette® gardinen är, enkelt uttryckt, en väv med dubbla plissér, så att det skapas horisontella luftfickor som isolerar mot värme och kyla. Duette® Fixé (Duette® Fixé Unix) har ett patenterat utförande som motverkar att vävens luftkanaler tappar form och förlorar sin isolerande funktion. Alla 100 olika Duettevävar, förutom de mörkläggande, är helt tvättbara i 30° C. De övriga vävarna är enkla att rengöra med fuktig trasa eller dammsugare.

Barnsäkerhet

Om du inte beställer vår system Pollux i linspänt utförande, så utrustas produkten med barnsäkra komponenter som till ex delbara linknoppar, linsträckare och linfästen. Läs mer om de nya reglerna för Barnsäkerhet här >>>

 

 Läs vår Duette® broschyr här >>>

 

 

Läs mer om Duette® & Plisségardin här: Ladda ner pdf
Duette® & Plisségardin Duette® & Plisségardin